Este portal, el del qual TITULAR és Mario Tomás Valero, amb NIF 24342302E, domicili en Av. Passeig de l'Albereda 63-15 CP 46023 València (València) , està constituït pels llocs web associats al domini https://www.jaumeroig.com/, i amb correu electrònic de contacte administracion@jaumeroig.com

1. Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i la resta de signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen al TITULAR i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

2. Responsabilitat de continguts

EL TITULAR no es fa responsable de la legalitat d'atres llocs web de tercers des dels que puga accedir-se al portal. EL TITULAR tampoc respon per la legalitat d'atres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d'este portal.

EL TITULAR es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

EL TITULAR no serà responsable de l'ús que tercers facen de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjuís econòmics, materials o sobre dades, provocats per l'ús de la dita informació.

3. Reproducció de contiguts

Es permet, expressament, la reproducció total o parcial dels continguts publicats en el portal. Els continguts del llibre que promociona el portal, es regiran per la seua pròpia política de privacitat.

4. Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen este avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els servicis del present portal, serà la llei espanyola.